HMC Ontmoet Sprookjes

Op vrijdag 16 en zondag 18 mei (scholeneditie) staat de derde editie van ‘HMC ontmoet….’ op de agenda, dit jaar onder de titel ‘HMC ontmoet….sprookjes’.

Voor het concert van vrijdagavond (aanvang 20:00 uur) bent u van harte uitgenodigd! (klik hier om kaarten (à 5 euro) te reserveren). Het ‘sprookjes’- programma (Kleine Prins en Pinokkio) wordt voor deze avond aangevuld met diverse andere harmoniewerken. Ook schuiven het Opleidingsorkest en het Slagwerkensemble van HMC aan in ons programma.

Op zondagmiddag zullen twee matineevoorstellingen worden gegeven (aanvang 13:30 en 15:30 uur) voor alle basisschoolleerlingen van Helmond en hun ouders/verzorgers welke zijn uitgenodigd middels een kleurwedstrijd. Op zondagmiddag zullen zij door onze vertelster meegenomen worden op een sprookjesachtige muziekreis.

Vertelster Jessica van Gog

De verhalen worden niet door de eerste de beste verteld; we hebben Jessica van Gog bereid gevonden om deze mooie taak uit te voeren. Jessica (19 jaar) komt uit Deurne en is tweedejaars student Onderwijsassistent aan de Gildeopleidingen in Venray. Ze won in januari van dit jaar de Voorleeswedstrijd voor MBO-leerlingen. De jury koos Jessica unaniem als winnares: “Mede door de rust in haar stem luisterden de kinderen ademloos toe en werden ze meegezogen in het verhaal.” Ze zal haar uiterste best doen om dat ook tijdens de sprookjesconcerten voor elkaar te krijgen!

Entreekaarten

Kaarten kunt u reserveren via onze website, maar u kunt de kaarten ook kopen op onze repetitieavond 6 mei en 13 mei. Beide avonden vindt er verkoop plaats om 19.30 uur en 22.00 uur in het TOV gebouw.