HMC evenementen in december en januari

Ook in de wintermaanden is er muzikaal van alles te beleven!

 

Op 16 december is ons opleidingsorkest te beluisteren tijdens Dickensnight in Brandevoort. Zij spelen om 15.15 uur en 16.00 uur in de Markthal. 

 

Dickensnight is vrij toegankelijk. Meer informatie: https://www.dickensnight.nl/ 

 In de avond van 16 december schuift ons koperensemble aan bij het kerstconcert van het Helmonds Vocaal Ensemble. Zij nemen u mee in de kerstsferen en u kunt luisteren naar diverse Christmas Carols gezongen in verschillende bezettingen en verspreid over de hele kerk. Passend bij deze titel wordt dit concert een ware beleving! Een mooie afsluiting van een prachtig jubileumjaar! Na afloop van het concert kunt u genieten van een glaasje Glühwein of warme chocomelk (of een ander drankje naar keuze...).  Aanvang 20:00 uur Trudokerk Stiphout, entree €12,00. 

 

Meer informatie: https://www.helmondsvocaalensemble.nl

 

Als klap op de vuurpijl is Helmonds Muziek Corps te beluisteren tijdens het nieuwjaarsconcert op 13 januari

Vanaf 11.00 uur vormt de Scalazaal het decor voor een gevarieerd programma vol filmmuziek en traditionele nieuwjaarsconcertklassiekers. 
Zo komen de bekende melodieën uit o.a. Pirates of the Caribbean en A bridge too far voorbij en zal zangeres Brenda van Hoof verschillende nummers met het orkest zingen. Uiteraard ontbreekt de traditionele ‘uitsmijter’  ook niet op de playlist. Tijdens het nieuwjaarsconcert wordt al een klein tipje van de sluier opgelicht van de Helmondse Maestro: de eerste kandidaat-dirigent krijgt zijn/haar dirigeerstokje overhandigd. Benieuwd wie dat is? Kom dan zeker op 13 januari naar de Scalazaal!