HMC verwelkomt zeven nieuwe ereraadsleden

 Op zondag 10 september zijn zeven nieuwe heren toegetreden tot de ereraad van Helmonds Muziek Corps.

 De taak van de ereraad van Helmonds Muziek Corps (o.l.v. beschermheer Jan Zijlstra) is om de vereniging bij te staan in raad én daad en de zeven nieuwe commissarissen zijn dit enthousiast van plan.

 Eric Hendriks (Safety Masters), Edwin Hillen (Digisolve Mijn ICT), Frank van den Nieuwenhuijzen (v.d. Nieuwenhuizen auto’s), Broos Swinkels jr. (Bavaria), Joost van der Velden (namens Polymer Consultancy BV), Edwin Prijden (HeadFirst Source Group) en Peter de Witte (All ti lagi) werden dan ook op 10 september opgenomen binnen de ereraad en de vereniging middels een feestelijke installatie in het TOV-gebouw aan de Azalealaan.

 Nadat de heren voor het eerst hadden meegelopen in het corps richting het verenigingsgebouw, werden zij geïnstalleerd door beschermheer Jan Zijlstra. Uiteraard werden daarbij hun partners ‘in de bloemetjes’ gezet door ceremoniemeester van de dag Joop Kuijpers. De hele plechtigheid werd luister bijgezet door het harmonieorkest, slagwerkensemble en leden van het opleidingsorkest, waarvoor hartelijke dank!

 Om hun eerste blijk van waardering en steun te uiten, overhandigde Edwin Hillen namens alle commissarissen twee fluiten en een bedrag om slagwerkinstrumentarium aan te schaffen aan onze voorzitter Maarten Toll. Ook werden de muzikanten verrast met de toezegging om snel gezamenlijk het glas te heffen.

 Tijdens de receptie werden de heren van harte gefeliciteerd door vrienden, bekenden, mede-commissarissen en -HMC’ers. Een hartelijk welkom!

Foto's van de installatie (gemaakt door Jan Dijstelbloem) zijn te vinden in ons fotoalbum.