Steun HMC en doe je online aankopen via Sponsorkliks

 

 

Na de zomerperiode is Helmonds Muziek Corps onderdeel geworden van Sponsorkliks.com. Een website waarmee we ons corps nog eenvoudiger financieel kunnen ondersteunen.

 

Met SponsorKliks kan je nu zelf een financiële bijdrage leveren aan onze vereniging, zonder dat het jou een cent extra kost!

 

Boek een hotel bij Expedia of Booking.com of bestel online een pizza via Thuisbezorgd en jouw vereniging ontvangt geld in de clubkas.

 

Via de categorieën boven in het menu kun je tevens bij diverse webwinkels als Wehkamp, Bol.com en Coolblue bestellen. Een percentage van het aankoopbedrag gaat dan ook naar HMC.

 

Zorg ervoor dat je voortaan je online aankopen doet via de SponsorKlikspagina (https://www.sponsorkliks.com/products/shops.php?club=10210&cn=nl&ln=nl). Voor jou een kleine moeite, voor Helmonds Muziek Corps directe inkomsten. 

 

Hoe werkt het?

 

Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks wordt gedaan. 75% van deze commissie stort SponsorKliks op de bankrekening van HMC.

 

Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of je gaat viaSponsorKliks.com naar de site van Bol.com, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol een commissie uit en profiteert HMC hier direct van!

 

Waarom SponsorKliks?

 

SponsorKliks is al sinds 2011 actief en wordt door de hoge omzetten die zij leveren bij de meeste winkels in het hoogste commissiesegment geplaatst. Doordat duizenden verenigingen actief deelnemen kunnen zij zeer goede, en regelmatig exclusieve, commissie-afspraken maken met winkels. Door deze schaalvoordelen keert SponsorKliks de hoogste nettocommissie uit in de markt!

 

 

 

Succes en namens Helmonds Muziek Corps bedankt voor je aankopen!