Jubileumconcert ‘Vrijheid en verbondenheid’

14 oktober 2023, 20:15 uur, Theater Speelhuis

Home . Agenda . Jubileumconcert ‘Vrijheid en verbondenheid’

Op zaterdagavond 14 oktober 2023 viert Helmonds Muziek Corps het 140-jarig bestaan met een groots jubileumconcert in Theater Speelhuis. Na afloop van de aaneenrijging van muzikale herinneringen en toekomstmuziek kunnen we letterlijk proosten op het jubileum, om middernacht bestaat het corps exact 140 jaar!

Als het gaat om muzikale herinneringen, dan mag sopraan Laetitia Gerards niet ontbreken. Samen met het harmonieorkest van Helmonds Muziek Corps soleerde ze meermaals. Inmiddels veroverde Laetita de harten van duizenden muziekliefhebbers in binnen-en buitenland. We zijn dan ook blij dat de Helmondse sopraan gaat schitteren op het podium met onder andere de klassieker ‘I shall love but thee’.

Helmonds Muziek Corps is al 140 jaar verbonden aan de stad Helmond en al haar inwoners. Vrijheid en verbondenheid vormen de basis van muzikaliteit en dat is wat op 14 oktober centraal staat. Alle geledingen zullen zich laten zien op deze avond met als één van de hoogtepunten een samenwerking tussen ons slagwerkensemble (o.l.v. Rob van der Sommen) en harmonieorkest (o.l.v. Willem van Zee ).

Een avond die laat zien wat 140 jaar aan muzikale verbondenheid voortbrengt: zet 14 oktober dan ook snel in uw agenda!

Ticketverkoop via Theater Het Speelhuis.