Daar zit muziek in: Nh1816 Verzekeringen, Rivez Assurantiën & Risicobeheer en HG Assurantiën.

Home . Daar zit muziek in: Nh1816 Verzekeringen, Rivez Assurantiën & Risicobeheer en HG Assurantiën.

Daar zit muziek in: Nh1816 Verzekeringen, Rivez Assurantiën & Risicobeheer en HG Assurantiën slaan handen ineen voor groot muziekproject voor de Helmondse jeugd.

In aanloop naar het grote 140-jarig jubileumfeest van het Helmonds Muziek Corps zijn maar liefst 13 Helmondse basisscholen inmiddels hard aan het oefenen voor een uniek gezamenlijk muziekproject: Mr P-Bone.

Op 3 juni a.s. zullen uit iedere hoek van de stad de fel gekleurde trombones van Mr. pBone verschijnen, waarmee de jonge muzikanten op een feestelijke manier het jubileumweekend zullen openen met een uniek concert.

De Helmondse verzekeringsbedrijven Rivez en HG én verzekeraar NH1816, hebben er mede voor gezorgd dat dit vrolijke project tot stand heeft kunnen komen.

Cas Verhage, directielid van Nh1816 Verzekeringen licht toe:

“Onze organisatie heeft een groot hart voor de mens en de maatschappij. Daarom sponsoren wij graag lokale projecten in samenwerking met verzekeringsadviseurs zoals Rivez en HG. Toen Gerard Groot van Rivez ons benaderde met dit bijzondere muziekproject, waren wij direct enthousiast en sloegen daarom de handen ineen.

Wij vinden het fantastisch om ons steentje bij te dragen aan de bijzondere manier waarop het Helmonds Muziek Corps het voor elkaar heeft gekregen de Helmondse jeugd en muziek op deze leuke en laagdrempelige manier met elkaar te verbinden.”

Gerard Groot, namens Rivez:

“Het Helmonds Muziek Corps en Rivez hebben al vele jaren een warme samenwerking met elkaar en mooi dat wij dit project samen met HG en NH1816 kunnen ondersteunen. En ik durf met trots te zeggen dat mijn muziekhart oprecht een sprongetje van blijdschap maakt, als ik zie wat voor een mooie verbindingen Mr P-Bone al heeft gebracht tot nu toe. Het plezier dat je ziet bij de kinderen maar ook de verbinding en de bijzondere samenwerking tussen de diverse Helmondse scholen die meedoen. Het blijft mooi om te zien wat de kracht van samen muziek maken tot stand kan brengen. Wij zijn dan ook erg benieuwd om het eindresultaat te horen en te zien tijdens het grote eindoptreden op 3 juni 2023”

De Helmondse verzekeringsbedrijven Rivez en HG  én verzekeraar NH1816 wensen alle muzikanten dan ook heel veel oefenplezier en veel succes tijdens het concert op 3 juni a.s.!