Vrienden van Helmond live – avondprogramma

Home . Vrienden van Helmond live – avondprogramma

Als jarige krijg je meestal cadeaus, maar Helmonds Muziek Corps gééft de stad Helmond juist een muzikaal cadeau: op zaterdag 3 juni zal het plein voor Theater Het Speelhuis bol staan van muzikale activiteiten.

Hoewel 140 jaar oud, zal dat niet te horen zijn aan het muzikale spektakel ‘Vrienden van Helmond Live’ dat in de avond centraal staat. De avond wordt afgetrapt met muzikale vrienden: de zusterverenigingen van Helmonds Muziek Corps komen uiteraard langs op het verjaardagsfeest van de 140-jarige jubilaris. Samen met muzikale toppers Senna Wilems en Dave Vermeulen gaat vervolgens het spreekwoordelijke dak eraf.

Senna Willems (19) deed in 2021 mee aan het populaire televisieprogramma We Want More op SBS 6. En niet zonder succes: ze wist beslag te leggen op de tweede plaats! Daarna ging het snel: optredens met André Hazes, Jeroen van den Boom en Gerard Joling tijdens Holland zingt Hazes, eigen singles die de hitlijsten bestormden en onlangs haar eerste eigen show in een bomvolle Effenaar in Eindhoven. Met haar muzikale Helmondse roots kan het niet anders dan dat ze het plein op 3 juni op z’n kop zet!

Dave Vermeulen (29) begon zijn carrière in de muziek met zijn eigen band Voltage in 2011 en had zijn eerste doorbraak bij het grote publiek tijdens zijn avontuur bij The Voice Of Holland 2015, waar hij uiteindelijk tweede werd. Er volgen meerdere eigen clubtours door het land, optredens op grote festivals zoals de Zwarte Cross en Paaspop en hij speelde tijdens het naprogramma van zijn eigen helden Status Quo.

Samen het harmonieorkest en slagwerkensemble mogen deze twee Helmondse rasartiesten absoluut niet ontbreken bij ‘De Vrienden van Helmond Live’: een avond waarin muzikale traditie en heerlijke meezingers elkaar in rap tempo zullen afwisselen.

Alle activiteiten op 3 juni zijn gratis toegankelijk. Daarnaast zijn er op het terrein diverse eet- en drinkgelegenheden om de feestvreugde extra te verhogen. We nodigen je graag uit voor ons feestje, jij komt toch ook?

Mede mogelijk gemaakt door: